producten

limited editions

Omdat ik zelf blij word van verrassingen, wil ik ook verrassend zijn voor mijn klanten. Daarom biedt LEMONWISE een steeds wisselende collectie limited editions aan. De 'stitched art' collectie wordt door LEMONWISE ontworpen en met de hand geborduurd door vrouwen in India. En om deze bijzondere wanddecoratie nog unieker te maken, worden er slechts 100 of 200 exemplaren per ontwerp gemaakt. Ieder exemplaar is voorzien een nummer gecombineerd met de totaaloplage.

De fijne samenwerking met het kleinschalige atelier in India maakt dit product extra bijzonder. Getalenteerde lokale vrouwen werken er onder eerlijke omstandigheden aan de katoenen kunstwerkjes. Mede door het werk in het atelier kunnen deze vrouwen een inkomen genereren, waarmee hun kinderen naar school kunnen. Kortom; een uniek product met een goed verhaal. Daar kun je mee thuis komen.

Heb je een speciale wens voor een design voor in je winkel, voor een project of bijvoorbeeld voor een relatiegeschenk? Ik maak graag iets voor je op maat. Je kunt ook zelf een ontwerp aanleveren. Ik ga graag met je in gesprek om samen iets moois en bijzonders te maken. Voor meer informatie kun je me mailen; info@lemonwise.nl

keep me posted

Dank je wel!
Er ging iets fout. Wil je het nog eens proberen?

follow us