communicatie & interieuradvies

Communicatie
Als ervaren marketing communicatie coördinator krijg (en geef) ik energie van het organisaties onderscheidend op de kaart zetten, met als doel het binden en boeien van stakeholders.
Het organisatie dna vormt daarbij mijn navigatie. Ik heb een antenne voor inspiratie en ik heb er plezier in mijn creativiteit in te zetten en dit te vertalen naar concrete en verfrissende communicatieboodschappen, events of producten. De combinatie van strategie en praktijk past mij prima. Met mijn kritische blik en oog voor detail ben ik altijd op zoek naar een optimaal en verrassend resultaat. 

Heb jij behoefte aan communicatie ondersteuning op gebied van interne, externe communicatie of branding maar wil je geen extra medewerker in dienst? Zoek je een adviseur, iemand die van aanpakken weet op het moment dat jij daar behoefte aan hebt? Tijdelijk voor een korte of langdurige interim klus? Mail mij en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Interieuradvies
Voordat ik in 2019 de opleiding interieuradviseur aan NIA academy volgde, gaf ik al regelmatig interieur advies, richtte ik diverse huizen in en maakte ik huizen klaar voor de verkoop. Ook in mijn rol als communicatie coordinator bij TICA deed ik veel ervaring met styling op, ik was eindverantwoordelijk voor uitstraling en inspiratie, zowel voor het TICA magazine als voor instore en online.

keep me posted

Dank je wel!
Er ging iets fout. Wil je het nog eens proberen?

follow us