over LEMONWISE

why

Omdat ik blij word van samenwerken en van het ontwikkelen van eigenwijze, originele, verfrissende homeware producten. Met liefde en aandacht voor kleuren en bijzondere details. Gebaande paden is niks voor mij, ik ga liever schatgraven. Not regular, geen inkoop ‘van de plank’. Soms handmade, dus geen 13 in een dozijn. Daar zijn er tenslotte al genoeg van.

Met kleinschalige producenten uit verre, exotische landen én van heel dichtbij, werk ik –met oog voor mensen- samen om zo het leukste product te realiseren.

what

ik ben zelf dol op verrassingen, dus wil ik ook verrassend zijn voor mijn klanten. Daarom bied ik een paar keer per jaar een selectie limited editions aan.

Samenwerken vormt de rode draad bij het ontwikkelen van de LEMONWISE collectie. Continu inspiratie opdoen is daarbij een must. Met LEMONWISE loves designers wordt gedurende een afgebakende periode een platform geboden aan (een greep uit) de collectie van een inspirerende en verrassende designer die ik dan met trots aan jullie voorstel.

who

Karen Vollmuller

Mijn drijfveren; ontwikkelen, inspireren, verrassen, krachten bundelen, oog voor detail, iets moois en goeds neerzetten, stopkracht creëren, een glimlach uitlokken.

Ik heb 20 leerzame (en nooit saaie) jaren bij TICA gewerkt;
vanuit mijn rol als marketing communicatie coordinator en vanuit mijn passie voor het opzetten en doorvoeren van het concept dna, was ik altijd op zoek naar het optimaal op de kaart zetten van TICA als het leukste en meest toonaangevende inkoopcentrum van Europa.

Na 20 jaar TICA is het tijd voor een nieuw, verfrissend avontuur: LEMONWISE!
Bij kleinschalige producenten laat ik bijzondere producten maken met een eigen, herkenbaar LEMONWISE handschrift. Niet te braaf en liefst met een knipoog. Die mondhoeken mogen best een beetje opkrullen.

keep me posted

Dank je wel!
Er ging iets fout. Wil je het nog eens proberen?

follow us