over LEMONWISE

why

Omdat ik blij word van samenwerken en van het ontwikkelen van eigenwijze, originele, verfrissende homeware producten. Met liefde en aandacht voor mooie materialen, kleur en bijzondere details. Gebaande paden is niks voor mij, ik ga liever schatgraven. Not regular, geen inkoop ‘van de plank’. En handmade, dus geen 13 in een dozijn. Daar zijn er tenslotte al genoeg van.

Met kleinschalige producenten uit verre, exotische landen én van heel dichtbij, werk ik –met oog voor mensen en omgeving- samen om zo het mooiste product te realiseren.

Mijn LEMONWISE klanten zijn bewuste kopers; mensen die iets bijzonders willen kopen voor de langere termijn. We delen de liefde voor de schoonheid en het karakter van handgemaakt. En voor de imperfectie die daar een beetje bij hoort.

what

Handgemaakte producten met een eigen, herkenbaar LEMONWISE handschrift. Niet te braaf en liefst met een knipoog. De mondhoeken mogen best een beetje opkrullen.

Met de (genummerde) stitched art limited editions streef ik er naar om elke keer weer verrassend te zijn en blijven voor mijn klanten. De wanddoeken zijn een mooi collecters item.. veel klanten maken een combinatie van meerdere doeken op een wand.

Samenwerken vormt de rode draad bij het ontwikkelen van de LEMONWISE collectie. Met mijn binnen- en buitenlandse producenten ben ik altijd op zoek naar vernieuwing en verrassing. Continu inspiratie opdoen is daarbij een must.

who

Karen Vollmuller, moeder van mijn prachtige dochter Lotte. Heel blij met mijn lief Michiel en met silver lab Soof. En stief van de 3 knappe dochters van mijn lief.

Mijn drijfveren; ontwikkelen, inspireren, verrassen, krachten bundelen, oog voor detail, iets moois en goeds neerzetten, stopkracht creëren, een glimlach uitlokken.

Ik heb zeer leerzame jaren op de teller als marketing communicatie manager, waarbij ik vanuit mijn passie voor het opzetten en doorvoeren van een concept dna, altijd op zoek was naar het optimaal op de kaart zetten van de organisatie.

keep me posted

Dank je wel!
Er ging iets fout. Wil je het nog eens proberen?

follow us