LEMONWISE loves photographers

Vanaf 15 mei zijn de foto's van de jonge, creatieve fotograaf Lotte Meijer te zien in de stand van LEMONWISE. Lotte heeft net haar opleiding Interactieve Vormgeving aan Grafisch Lyceum Utrecht afgerond en gaat binnenkort starten met de studierichting Creative Business aan de HvA.

Al op jonge leeftijd had Lotte oog voor fotografie en dan met name voor portretfotografie. Haar kracht is dat ze heldere aanwijzingen geeft en het juiste moment weet te vangen, waarbij zij de geportreteerden puur, kwetsbaar en krachtig op de foto zet. Zo ontstaan er prachtige karakteristieke en ongekunstelde beelden. Haar foto's zijn al door veel (inter)nationale bedrijven en instellingen gebruikt voor campagnes.

Voor LEMONWISE maakte zij de serie 'try see things from another perspective'; een botanical serie met een knipoog. Geen 'modellen' foto's maar ook geen doorsnee 'groen' beelden. Verfrissend en eigenwijs, dus typisch LEMONWISE. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn er apetrots op. De beelden zijn ideaal als visual merchandise materiaal in de etalage of als blikvanger bij een receptie. Combineer dit beeld met onze gorgeous green planten en cactussen en je maakt een krachtig statement.

Kortom; een extra reden voor een bezoek aan de LEMONWISE stand waar je de beelden van Lotte Meijer Fotografie vindt. Lotte presenteert haar werk tot medio augustus 2018 (roze hal B19).

share this!